Workshops en kampjes

Moederdagworkshop

Zondag 12 mei tussen 10u30 en 13u staat “Moederdag” op het programma. Lieve Gasten vertelt honderduit over “de keuken van ons moeder”. Hoe is het huishouden doorheen de jaren veranderd en bestond zelfzorg voor vrouwen vroeger? Die zelfzorg passen we toe met lichaamsverzorging op basis van kruiden en bloemen. Katja is immers ook herboriste en aromatherapeute. We verkennen de mogelijkheden van Kamille, Rozenwater en Goudsbloem. Uiteraard gaan we niet naar huis zonder zelfgeplukt voorjaarsboeket.  

Kostprijs €55 per persoon inclusief koffie/thee met gebak, zelfgeplukt lenteboeket en een brok aan kennis over vrouw/moeder zijn in onze contreien. Een ontzettend fijn cadeau om samen met je mama te doen!

Inschrijving via info@rimpelingvzw.be. Deze workshop is gericht op volwassen deelnemers.

Creatieve workshop

Ingrid is vrijwilliger op de zorgboerderij in Baal en betoverde ons met haar eigen creaties “handgeschept papier met bloemblaadjes”. Het resultaat is verbluffend mooi en we kunnen niet anders dan jullie hiervan te laten proeven op een workshop “Papier scheppen met bloemen” op zaterdag 1 juni van 9u30 tot 12u.

Kostprijs €50 per persoon.

Inschrijving via info@rimpelingvzw.be

Zomerkamp kids

Tussen 15 juli en 26 juli organiseren we 2 zomerkampjes voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Een ervaren moniploeg staat klaar om jullie bengels een fantastische tijd te bezorgen op de boerderij met spelletjes, leren over dierengedrag, knutselen, koken en lekker gek doen. 

We houden de groepjes bewust klein opdat rustige kinderen ook hun plekje kunnen vinden.

Heb je vragen? Bel 0492/314545 en wees vooral snel, want VOL = VOL. De kampjes gaan door in Baal.

Inschrijving via info@rimpelingvzw.be


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x