Woonzorgcentra

Vanaf juni 2023 kan je jouw geliefde verrassen met een boeket biologisch geteelde bloemen. Je kan kiezen voor een bloemenabonnement met levering om de twee weken op vrijdag. Het team van Zorgboerderij Rimpeling plukt op vrijdagochtend de bloemen uit de pluktuin in Nieuwrode en levert ze dezelfde dag in het woonzorgcentrum. De vaas wordt eveneens bezorgd en de oude vaas telkens meegenomen. We maken het jullie gemakkelijk. 

Alle bloemen worden geteeld op een ecologische manier, zonder pesticiden of chemische meststoffen, op het ritme van de seizoenen en met zorg. Onze bloemen zijn allemaal eetbaar of minstens niet-giftig want mensen met dementie beleven hun omgeving door dingen in hun mond te stoppen. Katja specialiseerde zich in niet-giftige snijbloemen die eveneens door hun aroma's een troostend, rustgevend of opwekkend effect hebben. Kortom: bloemen waar je blij van wordt, bloemen die verbinden en bloemen die je zelfs veilig kan opeten. 

Vanaf juni starten we met duizendschoon, valeriaan, geüm, damastbloem, korenbloem, vergeet-menietje, sierui,...De zomermaanden betoveren ons met dahlia, zonnebloem, gladiool, leeuwenbek, cosmos, zinnea, strobloem,...in alle mogelijke kleuren. We kiezen voor oude bloemensoorten die herinneringen oproepen aan vroeger. Na de eerste vriesnacht schakelen we over op droogbloemen of bloemstukjes met onze andere oogsten: sierkalebassen, gekleurde maïs, pompoenen,... Telkens geteeld en gemaakt door en met mensen met een kwetsbaarheid. 

Ben je overtuigd? Stuur een mail naar info@rimpelingvzw.be met de nodige info: naam van de ontvanger van het boeket, naam van het wzc en aantal boeketten. 

Dit abonnement kost €75 voor 5 boeketten van €15 of €150 voor 10 boeketten van €15.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x